G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,55
CNY4,83
GBP44,89
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,78
GR. ALTIN2.874,23
BTC2.082.333,46

Binlerce civcivin bulunduğu kümeste yangın: İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir köyde meydana gelen yangın, binlerce civcivin telef olmasına neden oldu. Henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangında, alevler hızla yayılarak tavuk kümesini kül ederken, vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Hemen bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, içeride bulunan yüzlerce civciv telef oldu. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor ancak kümes kullanılamaz hale geldi.

Yangında dumandan etkilenen tavuk kümesi sahibi Musa Zengin ve oğlu Muhammed Zengin, sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı. Hem Musa Zengin hem de Muhammed Zengin yangının ardından büyük bir şok yaşadıklarını ifade ettiler. Köylüler ise yangının çıkış nedenini merakla beklerken, olayın tam anlamıyla aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Köylüler, yangın sırasında büyük bir panik yaşadıklarını ve alevlerin kısa sürede kümesi sardığını ifade ettiler. Ayrıca, yangın esnasında çevredekilerin de büyük bir zarar gördüğü belirtilirken, yangının çıkış nedeninin bir an önce bulunmasını istediler. İtfaiye ekipleri ise yangının kontrol altına alınmasının ardından detaylı bir inceleme başlatarak, yangının nedeninin belirlenmesi için çalışmalarına hız verdi.

Köyün muhtarı ise yangının hem maddi hem de manevi kayıplara neden olduğunu belirtirken, köylülerin bir an önce toparlanması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Ayrıca, köy halkı da yangın sonrası dayanışma içinde olduklarını ve birlikte hareket ederek zararları en aza indirmeye çalıştıklarını dile getirdi. Yangının ardından köyde hüzün ve endişe dolu bir atmosfer hakimken, köylülerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam edecekleri belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Binlerce civcivin bulunduğu kümeste yangın: İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!