G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

BİNA TOPLANTISI KANLI BİTTİ: SANDALYELİ SALDIRI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bornova ilçesinde yaşanan apartman sığınağındaki şiddet olayı 17 Mart günü meydana geldi. Olay, 8 katlı bir apartmanda, emekli Aysun Bodur’un apartman toplantısında ekonomi yapılması önerisinde bulunmasıyla başladı. Bodur’un önerisi üzerine apartman görevlisi Maşallah Baltacı’nın saldırısıyla karşılaştı. Baltacı’nın küfürlerle ve demir sandalyeyle Bodur’a saldırması sonucu Bodur yaralanırken, diğer apartman sakinleri araya girdi. Olayda görgü tanığı olan apartman sakini İbrahim Saygılı, Baltacı’yı sakinleştirerek dışarı çıkardıklarını ve durumu yönetimle paylaştıklarını belirtti.

Bodur ise yaşadığı şiddet olayını pankartla duyurarak tepki gösterdi. Olayı anlatan Bodur, toplantı esnasında fikrini belirtmek istediği sırada Baltacı’nın kendisine saldırmaya kalkıştığını ve sandalyeyle darbe aldığını ifade etti. Baltacı’nın sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğinin altını çizen Bodur, apartman yönetiminin bu konuda gereken adımı atmamasından şikayetçi oldu.

Apartman görevlisi Maşallah Baltacı ise iddiaları kabul etmeyerek, Bodur’un kendisinin ekmeğiyle oynadığını iddia etti. Bodur’un yaşadığı şiddetin ardından psikolojik destek alarak, ilaç kullanmaya başladığını ve apartmandan ayrılmasını istediğini belirtti. Ancak apartman yönetiminden beklediği desteği alamadığını ve hala tehdit altında hissettiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BİNA TOPLANTISI KANLI BİTTİ: SANDALYELİ SALDIRI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!