USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,51
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.249.057,27

Bijuteri Dükkanında Çay İçip Hırsızlık Yapan Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ ÇAY İÇİP KAVGA ETTİ

Karadeniz Mahallesi’nde 24 Şubat Cumartesi günü meydana gelen olayda, bir bijuteri dükkanında yaşanan hırsızlık polisi alarma geçirdi. Bir müşteri gibi dükkanı gezen ve fiyat soran şüpheli, iş yeri sahibiyle uzun süre sohbet ettikten sonra kavga etti.

ÇALIŞMA YAPIP ÇIKTI

Kavga esnasında dikkatleri dağıtan şüpheli, 7 kol saatiyle bir miktar parfümü çalarak hızla dükkandan ayrıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay, iş yeri sahibini adeta şoke etti. Hırsızlık anları net bir şekilde kaydedilirken, polis ekipleri de olayın hemen peşine düştü.

GBT KONTROLÜYLE YAKALANDI

Dükkan sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Sarıgöl Mahallesi’nde şüpheli birini durdurarak GBT kontrolü yaptı. Kontrol sonucunda S.T. isimli şüpheli, bijuteri dükkanından hırsızlık yaptığı tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ELE GEÇİRİLEN 3 KOL SAATİ

S.T.’nin evinde yapılan aramalarda 3 adet kol saati bulundu. Hırsızlık suçlamasıyla karşı karşıya kalan şüpheli, adli makamlar önünde hesap verecek. Olayın net bir şekilde kameralara yansıması, polisin hızlı bir şekilde hareket etmesine ve şüpheliyi kısa sürede yakalamasına olanak tanıdı.

OLAY HİÇ FARK EDİLMESİYORMUŞ GİBİ

Dükkan sahibi, hırsızlık anının kamera görüntülerini izlediğinde büyük bir şok yaşadığını belirtirken, şüphelinin kendileriyle çay içip samimi bir şekilde sohbet etmesinin olayı daha karmaşık hale getirdiğini ifade etti. Olayın çözülmesinde güvenlik kameralarının büyük rol oynadığını vurgulayan iş yeri sahibi, polise teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bijuteri Dükkanında Çay İçip Hırsızlık Yapan Şüpheli Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!