G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Beylikdüzü’nde Park Halindeki Araç Tarandı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü Mehmetçik Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosikletli 2 kişi tarafından park halindeki bir araç silahlı saldırıya uğradı. Araçta bulunan 3’ü kadın 4 kişiden 2’si yaralanırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine harekete geçen çevredeki vatandaşlar, Suayip A. ve İdil B. isimli kadına yardım etmeye çalıştı. Polis ekipleri, çevreyi güvenlik altına alırken yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Ne yazık ki, Suayip A. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayı gören Ö.K. isimli vatandaşa göre, motosikletli saldırganlar önlerindeki araca iki kız bir erkek binerken ateş ettiler. Panik içinde aracı kaçırmaya çalışan vatandaşlar, saldırganların Esenyurt’a doğru kaçtığını belirtti. Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.

Suikast sonrasında bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, olay yerinde delil toplama çalışmalarına başlarken, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, saldırganların kimliklerini belirleme çalışmaları devam ediyor.

Acı olayın ardından, Suayip A.’nın ailesi ve yakınları hastaneye akın etti. Olayın şokunu yaşayan aile fertleri, yetkililerden adaletin en kısa sürede sağlanmasını talep ettiler. Olayın ardından Beylikdüzü halkı, artan güvenlik endişelerini dile getirdi ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için önlemlerin arttırılmasını istedi.

Polis ekipleri, silahlı saldırının ardından kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerini belirlemeye çalışıyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beylikdüzü’nde Park Halindeki Araç Tarandı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!