G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Beşiktaş’taki Masquerade Gece Kulübünde Tarihi Cinayetler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta bulunan Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak’taki 16 katlı binanın eksi 1. katında yer alan ‘Masquerade’ adlı gece kulübünde dün saat 13.00 sıralarında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Apartman içerisinde gece kulübü bulunmasından dolayı, daire sakinlerinin şikayetleri olduğu belirtildi. Ayrıca, Masquerade kulübüyle ilgili geçmişte yaşanan silahlı saldırılar ve cinayetler de ortaya çıktı. Kulübün eski adı Discorium iken, 13 yıl önce bu mekânın kapasitesi 1500 kişi olup, R&B ve Hip Hop müziği ile tanınıyordu. Burada, 50 Cent, Tyga, Russ Millions, Ciara gibi dünyaca ünlü sanatçılar konserler vermişti.

2008 yılı Mayıs ayında Discorium olarak hizmet verirken, İstanbul’un eski emniyet müdürü Şükrü Balcı’nın oğlu Ertuğrul Balcı, 48 yaşındayken, Galatasaray’ın şampiyon olduğu bir günde bar girişinde tartıştığı güvenlik görevlisini silahla vurarak tutuklanmıştı. Bu olayda, 26 yaşındaki Necmi Akın hayatını kaybetmişti.

2010 yılında kulübün adı Masquerade olarak değişirken, 2015 yılı Mayıs ayında mekanın önünde İsveçli turist Maggie Bagdo, maganda kurşunuyla öldürülmüştü. Kamera kayıtlarına göre, olay sabaha karşı 03.00 sıralarında yaşanmış, beş kişiden biri olan E.K. isimli zanlı, kulübün görevlilerine izin verilmemesi üzerine içeride olan kişilere karşı silahını ateşlemiş ve bu sırada İsveçli genç kadın Maggie Bagdo hayatını kaybetmişti.

2016 yılında Masquerade’de başka bir silahlı saldırı gerçekleşti. Kulüpte eğlenen üç saldırgan, yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle kulüp çalışanlarıyla tartıştıktan sonra dışarı çıkarken kurşun yağdırmıştı. Bu olayda güvenlik görevlileri Hüseyin Erbaş ve Ercan Demir yaralanmıştı.

Yine 2016 yılında, 7 Mayıs Cumartesi günü kulübe silahla girmeye çalışan üç kişi ile görevliler arasında çıkan bir kavgada güvenlik görevlisi Mehmet Muhammet Demir hayatını kaybetmişti.

Son olarak, geçen yıl Mayıs ayında kulüpte eğlendikten sonra çıkışta bir kavgaya karışan Özcan Şahin, aracıyla bekleyen kişilere daldığında, kavga ile ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölmüş, menajer Roşan Özbek ise yaralanmıştı. Bu olayların ardından, Masquerade gece kulübüne olan tepkiler artmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’taki Masquerade Gece Kulübünde Tarihi Cinayetler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!