G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,08
CNY4,86
GBP45,58
EURO/USD1,11
BIST9.891,00
Petrol73,29
GR. ALTIN2.915,90
BTC2.173.981,75

Beşiktaş’taki Gece Kulübü Yangınında Hayatını Kaybedenler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Facia, Beşiktaş Gayrettepe’de bulunan 16 katlı bir binanın altındaki gece kulübünde meydana geldi. Yangında maalesef 29 kişi hayatını kaybetti. Kaybedenlerin isimleri de belirlendi;

Kadir Orhanoğlu, Ahmet Uzun, Ahmet Kartal, Barış Güngör, Fahrettin Korkut, Kardeşi Musa Korkut, Atanur Aladağ, Mehmet Okumuş, Özkan Baş, Efe Demir, Gökay Tevlek (Dj), Gökhan Yıldırım, Adem Özçelik, Gökhan Akbulut, Alparslan Salih Derelioğlu, Sinan Yılmaz, Ahmet Mehduş, Ramazan Altan, Shır Agha Bigzade, Şivan Dolu, Hüseyin Ak, Muhammed Ali Yıldırım, Ahmet Sever, Barış Güngör, Emrah Demiroğlu, Cengiz Aksoy, Binali Çayır, Yılmaz Kıhrı ve Akın Kıhrı. Yangında hayatını kaybeden tadilat çalışanlarından Kadir Orhanoğlu’nun 2 çocuk babası olduğu biliniyor. Ayrıca, Atanur Aladağ’ın bir aşçı olduğu da belirtildi. Aynı zamanda, Yılmaz Kıhrı ve Akın Kıhrı’nın baba-oğul olduğu ve kaynak ustası olarak çalıştığı biliniyor.

Adli Tıp Kurumu’nun önünde büyük bir kalabalığın toplandığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın aile yakınlarına psikoterapi desteği için ekip gönderdiği görüldü. Ayrıca, Adli Tıp Kurumu çalışanlarının izinlerinin iptal edildiği bilgisi de paylaşıldı.

Yangında hayatını kaybedenlerden Kadir Orhanoğlu’nun cenazesi Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi morguna getirildi. Orhanoğlu, 2 çocuğunun babası ve ailenin en büyük çocuğuydu. Acı haberi alan yakınları, hastaneye koştu.

Atanur Aladağ’ın hayatını kaybettiği bilgisine ulaştık. Aladağ’ın akrabası Türkeş Aladağ, “Amcamın aşçı olarak çalıştığı yerde yangın çıktı. Maalesef, 2 kişiden biri oradaydı ve zehirlenerek vefat etti. Diğer kişi şans eseri kurtuldu. Ailelerin başı sağ olsun” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’taki Gece Kulübü Yangınında Hayatını Kaybedenler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!