USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Beşiktaş’ta Zincirleme Kaza: 7 Araç Birbirine Girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Beşiktaş’ta Büyükdere Caddesi’nde yaşanan feci bir zincirleme trafik kazasında 7 araç birbirine girdi. Olay sonrası itfaiye, sağlık ve polis ekipleri kaza yerine yönlendirildi. Kazada şans eseri ağır yaralanan kimse olmazken, hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazanın sebebi ise karşı şeritten gelen bir aracın hızını alamayarak karşı şeride geçmesi olarak belirlendi. Bu durumun yolun 3 şeridinin kapalı olması nedeniyle trafik akışını daha da zorlaştırdığı rapor edildi. Bazı araçların ise kaza sonucu ön taraflarında büyük hasarlar oluştuğu görüldü.

Kaza sonrası trafik akışının normale dönmesi için polis ekipleri yoğun çaba gösterirken, olay yerinden fotoğraflar da kameralara yansıdı. Görüntülerde araçların birbirine girmiş halde olduğu ve ekiplerin çalışmalarıyla trafiği normalleştirmeye çalıştığı görüldü.

Kazada hızın ve dikkatsizliğin ölümcül sonuçlar doğurabileceği bir kez daha gözler önüne serildi. Sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması gerektiği vurgulandı. Kazaya neden olan sürücünün alkol ya da uyuşturucu etkisi altında olup olmadığı da araştırılmaya devam ediyor.

Trafik kazalarının sıkça yaşandığı Büyükdere Caddesi’nde alınacak önlemlerin yol güvenliği açısından büyük önem taşıdığı belirtilirken, sürücülerin daha dikkatli ve saygılı olmaları gerektiği üzerinde duruldu. Güvenlik önlemlerinin arttırılması ve denetimlerin sıklaştırılmasıyla benzer kazaların yaşanmasının önlenebileceği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ta Zincirleme Kaza: 7 Araç Birbirine Girdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!