G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Beşiktaş’ta İskelede Silahlı Saldırı Anları Ortaya Çıktı: Şoke Eden Görüntüler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş İskelesinde Silahlı Saldırı Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan iskelede oturan 2 genç, motosikletle gelen kasklı iki saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırganların gençlere doğru silahla ateş ettiği anlar net bir şekilde görülüyor. Olay sonrası polis ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda saldırganların tutuklandığı öğrenildi.

Görüntülerde saldırının nasıl gerçekleştiği açıkça görülürken, saldırganların hedeflerinin kimlikleri hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, saldırıya uğrayan gençle motosikletli saldırganın arasında “artistlik yapma” mevzusundan tartışma çıkması sonucu olayın gerçekleştiği bilgisine ulaşıldı.

Saldırıyı gerçekleştiren saldırganların neden bu gençlere saldırdığına dair herhangi bir bilgi bulunmamakta. Ancak olayın seyrine göre, iki taraf arasında yaşanan bir anlaşmazlık sonucunda silahlı saldırının gerçekleştirildiği üzerinde duruluyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Beşiktaş iskelesinde meydana gelen bu olay, şehir genelinde yükselen suç oranlarıyla ilgili endişeleri artırmış durumda. Olayın ardından Beşiktaş ve çevresindeki güvenlik önlemlerinin arttırılması yönünde yetkililerin çalışmaları devam ediyor. Saldırganların tutuklanması ise, halk arasında bir nebze olsun rahatlama yaratmış durumda. Ancak olayın ardındaki sebepler ve ilişkiler hala aydınlatılmayı bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ta İskelede Silahlı Saldırı Anları Ortaya Çıktı: Şoke Eden Görüntüler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!