G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.111,52

Beşiktaşlı Aboubakar, Galatasaray Derbisinde Taraftarın Öfkesiyle Karşılaştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde yaşadığı sıkıntılı bir durumu takım arkadaşlarına anlattı. Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maçta sonradan oyuna giren Aboubakar, taraftarlar tarafından ıslıklanarak protesto edildi. Bu durumun ardından tecrübeli futbolcu, takım arkadaşlarına dert yandı.

Vincent Aboubakar, takım arkadaşlarına kendisine yapılan tepkileri hak etmediğini belirterek, kadro dışı bırakılacak bir eylem içinde olmadığını vurguladı. Eğer öyle olsaydı takımda olmayacağını ifade eden Aboubakar, yaşanan olayın bir hata veya yanlış anlama sonucu ortaya çıktığını dile getirdi. Tepki beklerken destek görmeyi hak etmediğini belirten futbolcu, istenmediği bir yerde kalmakta ısrarcı olmayacağını dile getirdi.

Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 resmi maçta yer aldı ve bu maçlarda 11 gol atarak 3 asist yapma başarısı gösterdi. Ancak performansıyla bekleneni veremeyen Aboubakar, taraftarların tepkisine maruz kaldı. Galatasaray derbisinde yaşanan olay, Kamerunlu futbolcunun morallerini bozdu ve takım arkadaşlarıyla paylaştı.

Süper Lig’in 28. haftasındaki Beşiktaş – Galatasaray derbisinde Aboubakar’ın ıslanması, taraftarlar arasında tartışmalara neden oldu. Kimi taraftarlar, futbolcunun performansından memnun olmadığı için tepki gösterirken, kimileri ise eleştirilere karşı çıktı. Ancak Aboubakar’ın takım arkadaşlarıyla paylaştığı durum, taraftarlar arasında da farkındalık oluşturdu. Futbolcunun içinde bulunduğu ruh hali, takımın genel performansına da yansımalar yapabilir.

Vincent Aboubakar’ın takım arkadaşlarına yaşadığı olayı anlatarak destek talep etmesi, futbolculuk kariyerinde moral desteğinin önemini gözler önüne serdi. Takım içinde uyumun ve dayanışmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Futbolun sadece saha içinde değil, saha dışında da bir takım oyunu olduğu gerçeği bir kez daha hatırlatıldı. Aboubakar’ın bu durumu nasıl aşacağı ve takımıyla olan ilişkilerinde nasıl bir ivme yaşanacağı ise merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaşlı Aboubakar, Galatasaray Derbisinde Taraftarın Öfkesiyle Karşılaştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!