USD32,20
EURO35,07
CNY0,000000
GBP40,94
EURO/USD1,09
BIST10.643,58
Petrol84,36
GR. ALTIN2.527,01
BTC2.163.002,09

Beşiktaş’ın Finaldeki Keyifli Yolculuğu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ederek finale yükseldi. Ernest Muçi’nin attığı golle turu geçen Beşiktaş, finalde boy gösterecek. Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Muçi, takımın finale çıkmış olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Taraftarların desteğinden bahseden Muçi, onların motivasyonunu ve atmosferin katkısını vurguladı.

İlk maç 0-0 berabere bitmişti ve Beşiktaş, rövanş maçında galibiyeti alarak finale çıkmayı başardı. Ernest Muçi’nin attığı gol, takımı finale taşıyan isim oldu. Maç sonrasında basın mensuplarına konuşan Muçi, galibiyetin önemini vurgulayarak taraftarlara teşekkür etti. Oyuncu, taraftarın desteğinin kendileri için ne kadar önemli olduğunu belirtti ve taraftarların motivasyonlarıyla daha iyi performans gösterdiklerini söyledi.

Ernest Muçi, maçta attığı golle takımını finale taşıyan isim oldu. Taraftarların desteği ve stadyumdaki atmosfer, oyuncuları motive etti ve galibiyete ulaşmalarını sağladı. Muçi, taraftarların her zaman desteklerini hissettiklerini ve bu destek sayesinde daha iyi mücadele ettiklerini söyledi. Oyuncu, stadyumdaki atmosferin kendilerine güç verdiğini ve her zaman böyle bir destek görmeyi hak ettiklerini ifade etti.

23 yaşındaki Arnavut futbolcu Ernest Muçi, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın finale çıkmış olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Taraftarların desteğinin önemine vurgu yapan Muçi, stadyumdaki atmosferin kendilerine güç verdiğini ve maçın galibiyetlerine katkı sağladığını söyledi. Oyuncu, taraftarların her zaman takımı desteklemesinin önemine değindi ve onların motivasyonlarının kendilerine olumlu yansımaları olduğunu belirtti.

Beşiktaş, Ankaragücü’nü mağlup ederek Türkiye Kupası finaline yükseldi. Ernest Muçi’nin attığı gol, takımın finale çıkmasını sağladı. Maç sonrası yapılan açıklamada Muçi, taraftarların desteğinden ve stadyumdaki atmosferin öneminden bahsetti. Oyuncu, takımın finale çıkmasında taraftarların büyük payı olduğunu ifade etti ve onlara teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Finaldeki Keyifli Yolculuğu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!