G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.246.674,66

Beşiktaş, Samsunspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor’u ağırlayacak. Takım, karşılaşmanın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Antrenmanı Teknik Direktör Fernando Santos yönetirken, kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda taktiksel çift kale maçla sona erdi. Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da antrenmanı izledi. Maç için kampa girecek olan Beşiktaş, hazırlıklarını yarın yapılacak antrenmanla tamamlayacak.

Samsunspor maçı öncesinde Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Fernando Santos’un yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, kondisyon ve taktik çalışmalarına önem verdi. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda taktiksel çift kale maçla sona erdi. Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da antrenmana katılarak takımı izledi. Beşiktaş, Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile karşılaşacak. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Teknik Direktör Santos’un yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları ön planda tutuldu. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda taktiksel çift kale maçla son buldu. Antrenmana Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da katılarak takımı izledi. Beşiktaş, yarın yapılacak antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Samsunspor maçının heyecanıyla antrenmanlara devam eden Beşiktaş, karşılaşma öncesi hazırlıklarını hızlandırıyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda oyuncular, teknik direktörleri Fernando Santos’un liderliğinde çalışmalarını sürdürdü. Kondisyon ve taktik ağırlıklı olan antrenman, isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başladı ve dar alanda taktiksel çift kale maçla devam etti. Beşiktaş, yarın yapılacak antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Samsunspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!