G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,05
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,11
BIST9.898,88
Petrol73,90
GR. ALTIN2.888,85
BTC2.159.508,42

Beşiktaş, Lugano’yu Yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde Gruplara Yükselmeyi Hedefliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Lugano’yu ağırlayacak. Karşılaşma, 29 Ağustos 2024 tarihinde Dolmabahçe Stadı’nda gerçekleşecek ve saat 21.00’de başlayacak. Maçı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Radu Petrescu yönetecek. Siyah-beyazlı ekip, ilk maçta deplasmanda 3-1 öne geçmesine rağmen rakibine 3-3 berabere kalarak grup aşamasına yükselme şansını son maça bıraktı.

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde grup aşamasına yükselebilmek için Lugano’yu mağlup etmeyi hedefliyor. İlk maçın ardından karşılaşmanın rövanşında galip gelen takım doğrudan gruplara yükselecek, kaybeden taraf ise UEFA Konferans Ligi’nde mücadelesine devam edecek. Takımların berabere kalması halinde ise maç uzatmalara ve gerekirse penaltılara gidecek.

Siyah-beyazlılar, sezon başında oynadığı resmi maçlarda beklentilerin altında kaldı. Süper Kupa’da Galatasaray’a 5-0 yenilerek başlayan Beşiktaş, ligde de istikrarsız sonuçlar aldı. Ligde Samsunspor’u 2-0 ve Antalyaspor’u 4-2 mağlup eden ekip, Avrupa Ligi’nde ise ilk maçta Lugano karşısında istediği sonucu alamamıştı.

Muhtemel 11’lerde Beşiktaş’ta Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile forma giyecek. Diğer taraftan Lugano’da ise Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Mahmoud, Doumbia, Bislimi, Steffen, Aliseda, Vladi ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Beşiktaş, taraftarları önünde Lugano karşısında avantajlı bir skor alarak Avrupa Ligi’nde grup aşamasına yükselmeyi hedefliyor. Diğer yandan Lugano ise deplasmandan avantajlı bir skorla dönerek tur atlamak isteyecek. Dolmabahçe Stadı’nda oynanacak olan maçı futbolseverler heyecanla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Lugano’yu Yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde Gruplara Yükselmeyi Hedefliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!