G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Beşiktaş, EuroCup Çeyrek Finalinde Zaferle Yarı Finale Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, EuroCup çeyrek finalinde Hapoel Shlomo Tel Aviv’i 94-89 yenerek yarı finale çıktı. Müsabaka Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşti. İlk çeyreği 25-15 geride tamamlayan siyah-beyazlılar, savunma hataları yapmaya devam ederek devre arasına 57-39 geride girdi. Üçüncü çeyreği 76-68 geride bitiren temsilcimiz, son periyoda iyi bir başlangıç yaptı ve 33. dakikada 82-81 öne geçti. Maçın sonunda 94-89 galip gelen Beşiktaş, tur atlayarak yarı finale yükseldi. Sekizli finalde Gran Canaria’yı eleyen Beşiktaş, çeyrek finalde ise İsrail temsilcisini elemeyi başardı.

Beşiktaş’ın yarı finaldeki rakibi Fransa temsilcisi Mincidelice JL Bourg oldu. Yarı final üç maç üzerinden oynanacak ve iki galibiyet alan takım finale yükselecek. Fransız ekibin normal sezonu daha üst sırada tamamlaması nedeniyle ev sahibi takım avantajına sahip olacak.

Beşiktaş, çeyrek finalde Hapoel Shlomo Tel Aviv’i yendi ve yarı finale çıktı. Müsabaka Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşti. İlk çeyrekte geriye düşen siyah-beyazlılar, savunma hataları yapmaya devam ederek devre arasına 57-39 geride girdi. Üçüncü çeyreği de 76-68 geride bitiren Beşiktaş, son periyoda iyi bir başlangıç yaparak maçı 94-89 kazandı. Bu galibiyetle birlikte temsilcimiz yarı finale yükseldi. Sekizli finalde Gran Canaria’yı eleyen Beşiktaş, çeyrek finalde de turnuvanın favorisi olarak gösterilen İsrail temsilcisini eleyerek adını yarı finale yazdırdı.

Yarı finalde Beşiktaş’ı Fransız temsilcisi Mincidelice JL Bourg bekliyor. Yarı finalde oynanacak üç maçın ardından finale yükselecek takım, normal sezon performansına göre belirlenecek ev sahibi avantajına sahip olacak. Beşiktaş, EuroCup çeyrek finalindeki başarılı performansını yarı finalde de sürdürerek finale yükselmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, EuroCup Çeyrek Finalinde Zaferle Yarı Finale Yükseldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!