G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.246.674,66

Bergama’da Korkunç Kaza: Motosiklet Sürücüsü ve Yolcu Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kınık’tan Bergama’ya seyir halinde olan M.Ö. isimli kişi, 45 YA 9737 plakalı otomobilini kullanmaktaydı. Aynı yönde ilerleyen Emirhan A. ise 35 L 5064 plakalı motosikletiyle yolda seyrediyordu. M.Ö.’nün otomobili, arkadan çarparak Emirhan A.’nın motosikletine çarptı. Bu çarpışma sonucunda motosiklet sürücüsü Emirhan A. ile yolcusu Keremcem A. yola savruldu.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Emirhan A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralı olan Keremcem A. ise acilen Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Keremcem A. da hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, kazaya karışan otomobil sürücüsü M.Ö.’yü gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından M.Ö. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, verilen kararla tutuklandı. Kazada hayatını kaybeden Emirhan A. ve Keremcem A.’nın aileleri ise büyük bir acıyla baş başa kaldı.

Kaza sonrasında Bergama’da ve çevre bölgelerde geniş çaplı bir üzüntü ve moral bozukluğu hakimdi. Tüm toplum, yaşanan bu trajik olay nedeniyle derin bir üzüntü içindeydi. Kazanın ardından yetkililer, benzer acı olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Otomobil sürücüsü M.Ö.’nün kaza sırasında dikkatsiz ve tedbirsiz davrandığı belirtilirken, motosiklet sürücüsü Emirhan A. ile Keremcem A.’nın ani bir şekilde hayatlarını kaybetmeleri çevrede büyük bir şok etkisi yarattı. Kazanın detayları olay yerinde ve adli makamlarda titizlikle incelenirken, ölen gençlerin aileleri ve yakınları ise büyük bir acıyla yas tuttu.

Kazanın ardından Bergama ve çevresinde kara bir gün yaşanırken, herkes benzer acı olayların bir daha tekrarlanmaması için dikkatli olunması gerektiğine dair uyarılarda bulundu. Hayatını kaybeden gençlerin anıları ise yakın çevrelerinde saygı ve özlemle anılmaya devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bergama’da Korkunç Kaza: Motosiklet Sürücüsü ve Yolcu Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!