USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

Berber ve Müşteri Saldırısında Ölümler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’da Berber Dükkanında İki Kişi Öldürüldü

Kütahya’da bulunan Saba Sokak’ta yer alan bir berber dükkanında yaşanan saldırıda, 80 yaşındaki Rıfat K., pompalı tüfekle dükkanına girerek, 51 yaşındaki berber Necmi Aslan ve 60 yaşındaki müşteri Hüseyin Erden’e ateş etti. Saldırı sonucunda Necmi Aslan ve Hüseyin Erden hayatını kaybederken, saldırgan Rıfat K. olay yerinden kaçtı. Ancak polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Olayın ardından silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda, Necmi Aslan ve Hüseyin Erden’in hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Saldırgan Rıfat K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Diğer yandan, Necmi Aslan ve Hüseyin Erden’in cenazeleri ise Kütahya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı ve kamuoyuna en kısa sürede bilgi verileceğini açıkladı. Saldırının detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, polis çalışmalarını genişletmiş durumda. Olayın şokunu atlatmaya çalışan çevre sakinleri ise büyük bir üzüntü içerisinde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Berber ve Müşteri Saldırısında Ölümler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!