G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,99
CNY4,84
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,31
GR. ALTIN2.882,30
BTC2.163.173,88

Beklenmedik Doğum Kampında: İngiltere’de Hamile Olduğundan Habersiz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’nin Maidenhead kentinde yaşayan 38 yaşındaki Zoe Doyle, hamile olduğundan habersiz bir şekilde yaşamını sürdürmekteydi. Ailesiyle bir kampa giden Doyle, tatil sırasında beklenmedik bir olayla karşılaştı. Önceleri karın ağrısını bozuk bir tavuktan kaynaklanan bir durum olarak düşünen kadın, aslında doğum sancısı çekiyordu.

İngiliz kadın, kamp alanında doğum yaparak hayatının en büyük sürprizlerinden birini yaşadı. Ağrıları dayanılmaz hale geldiğinde düşük yaptığını düşünen Zoe, eşini uyandırdı. Eşi Stuart, bir bebeğin başını gördü ve acil bir durumla karşı karşıya olduklarını anladı. Çadırda gerçekleşen doğumun ardından Zoe, hiçbir belirti görmemesine rağmen sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.

Doyle, şaşkınlığını ifade ederken, doğuma kadar hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadığını ve düzenli adet döngüsüne sahip olduğunu belirtti. Hatta sadece iki ay önce Türkiye’ye seyahat ettiğini ve bu seyahatten herhangi bir sıkıntı yaşamadığını dile getirdi. Doğumun ardından ise bebeğiyle sağlıklı bir şekilde kamp alanından ayrıldı.

Haber, İngiltere’nin gündemine bomba gibi düşerken, Zoe Doyle’a hamileliği boyunca hiçbir belirti göstermemesinin tıbbi bir anomali mi yoksa oldukça nadir görülen bir durum mu olduğu merak konusu oldu. Doyle’un hikayesi, insan vücudunun ne kadar karmaşık ve sürprizlerle dolu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Her yönüyle olağanüstü bir doğum hikayesi olan Zoe Doyle’un yaşadıkları, uzunca bir süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beklenmedik Doğum Kampında: İngiltere’de Hamile Olduğundan Habersiz!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!