G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Bayraktar: “Gabar’da Yarın Üretimde Bir Rekor Kıracağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Gabar’da Türkiye’nin en kaliteli petrolünü ürettiklerini ve yarın üretimde bir rekor kıracaklarını söyledi. Bayraktar, Erzincan Belediyesi tarafından belediye binasında düzenlenen toplu bayramlaşma programına katıldı. Kentteki protokol üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Bayraktar, programa katılanların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bayraktar, 13 Şubat’ta İliç’te meydana gelen maden kazasının üzerinden yaklaşık 2 ay geçtiğini hatırlatarak, o günden itibaren Erzincan’da, İliç’te olduğunu ifade etti. İliç’te madenci kardeşlerini bulmakla alakalı ilk günden itibaren devlet olarak bütün imkanlarını seferber ettiklerini belirtti. İliç’te bayramlaşma programına katıldıktan sonra yarın Şırnak’a gideceğini ve Gabar’da Türkiye’nin en kaliteli petrolünü ürettiklerini söyledi.

Erzincan’ın kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu belirten Bayraktar, önümüzdeki dönemde buraya daha çok istihdam ve iş imkanı getireceklerini ifade etti. Seçimlerin ardından belediye başkanının tekrar seçildiğini hatırlatan Bayraktar, yeni dönemde belediye başkanının projelerine destek olacaklarını söyledi. Bayraktar, Erzincan’ın daha güzel, daha yaşanabilir ve daha müreffeh bir şehir olmasını hedeflediklerini dile getirdi.

Bayramların insanları bir araya getiren özel günler olduğunu vurgulayan Bayraktar, vatandaşlarla bir arada olmanın memnuniyet verici olduğunu belirtti. Türkiye’nin enerji alanında bağımsızlığını sağlamak için çalıştıklarını belirten Bayraktar, Türkiye’nin petrolde ve doğal gazda dışa bağımlılığını bitirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Gabar’da ürettikleri en kaliteli petrolle Türkiye’nin enerji sektöründe adlarını duyurduklarını aktardı ve yarın rekor bir üretim gerçekleştireceklerini söyledi.

Bakan Bayraktar, konuşmasının ardından yeniden belediye başkanı seçilen Bekir Aksun’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bayramlaşma programına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, kurum müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bayraktar: “Gabar’da Yarın Üretimde Bir Rekor Kıracağız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!