G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Bavyera Polisleri, Üniforma Beklerken Sonunda Soyundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bavyera eyaletinde görev yapan polis memurları, uzun süredir üniforma temininde yaşanan sorunlar nedeniyle tepkilerini dile getirdi. Avrupa’nın Almanya ülkesine bağlı bu eyalette polisler, üniforma tedarikinde yaşadıkları aksaklıkları protesto etmek adına pantolonlarını çıkararak video çekti. Yaşadıkları sıkıntıların aylardır çözülememesi, tedariğin bir şekilde aksamalar yaşanmasına neden oluyor.

Bir sendikanın aktardığına göre polis memurları, dört ila altı ay gibi uzun bir süredir üniforma beklemekteler. Eyalet yetkilileri ise, ceket ve pantolon gibi 21 farklı kıyafetin stoklarda olmadığını belirtti. Bu durumda polis memurları, tam anlamıyla üniformasız kalmış durumda. Sendika, Bavyera yönetiminden bir çözüm bulmasını ve tedarik zincirindeki aksaklıkları gidermesini talep ediyor.

Eyalet yetkilileri, yaşanan sıkıntıların temel nedenini tedarik zincirindeki aksaklıklar olarak belirledi. Özellikle dışarıdan yapılan üniforma tedariklerinde yaşanan gecikmeler, bu sorunları doğuruyor. İçişleri Bakanlığı temsilcileri, kalite eksikliği meselesinin öne çıkmadığı, daha çok üniforma temininin gündemde olduğu bilgisini verdi. Ayrıca, koronavirüs pandemisi ve Ukrayna’daki savaş gibi faktörlerin de teslimatı olumsuz yönde etkilediği ifade edildi.

2030 yılına kadar Bavyera’da yeni bir lojistik merkezinin faaliyete geçmesi ve dış tedarikçilere bağımlılığın azaltılması planları yapılıyor. Ancak, polis üniformalarına ilişkin sorunun ne zaman çözüleceği veya durumun daha da kötüleşip kötüleşmeyeceği konusunda belirsizlik hakim. Bu nedenle, polis memurları ve yetkililer arasında yaşanan üniforma sıkıntısı devam ediyor ve çözüm arayışı sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bavyera Polisleri, Üniforma Beklerken Sonunda Soyundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!