USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Başkale Devlet Hastanesi’nde Tedavi Gören 11 Yaşındaki Büşra Tufan Van’a Sevk Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11 yaşındaki Büşra Tufan, Başkale Devlet Hastanesinde epilepsi ve serebral palsi tanısıyla tedavi görüyordu. Ancak ileri tetkik ve tedavi gerekliliği nedeniyle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmesi kararlaştırıldı. Ambulans helikopterle hastaneye nakledilen Büşra, gerekli tedavi için hastaneye getirildi ve burada tedavi altına alındı.

Büşra’nın durumuyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Başkale Devlet Hastanesinde epilepsi ve serebral palsi teşhisi konulan genç kız, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ambulans helikopterle hastaneye kaldırılan Büşra, hemen tedaviye alındı.

Hastaneye sevk edilme kararı alan yetkililer, Büşra’nın durumunun ciddiyetini göz önünde bulundurarak hemen harekete geçtiler. Ambulans helikopterle Başkale’den alınan Büşra, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi ve burada tedavi altına alındı.

Büşra Tufan adlı hastanın durumu, Başkale Devlet Hastanesinde başlayan tedavisinin ardından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmesiyle daha da önem kazandı. Ambulans helikopterle hastaneye getirilen Büşra, gerekli tetkik ve tedavisi için hemen işlemlere başlandı.

11 yaşındaki genç kız, epilepsi ve serebral palsi tanısıyla tedavi görüyordu. Ancak durumunun ciddiyeti nedeniyle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmesine karar verildi. Ambulans helikopterle hastaneye nakledilen Büşra, burada gerekli tedaviyi almaya başladı.

Sonuç olarak, epilepsi ve serebral palsi tanısı konulan 11 yaşındaki Büşra Tufan’ın tedavisi için gereken adımlar hızla atıldı. Başkale Devlet Hastanesinden ambulans helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınan Büşra, burada gerekli tedavi ve bakımı almaya başladı. Hastanın durumu üzerindeki gelişmeler yakından takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkale Devlet Hastanesi’nde Tedavi Gören 11 Yaşındaki Büşra Tufan Van’a Sevk Edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!