USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

Bartın’da KYK’e bağlı kız öğrenci yurdunda yaşanan şüpheli ölüm olayı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın-Zonguldak yolu üzerindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Hacı İbrahim Paşa Kız Öğrenci Yurdu’nda, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi İrem Er’in şüpheli ölümü meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde arkadaşlarına başının ağrıdığını söyleyen Er, 1 adet ağrı kesici hap aldıktan sonra uyudu. Sabah uyandırılmaya çalışıldığında cevap vermeyen İrem’in durumu endişe yarattı ve oda arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, ölüm nedeninin kesin olarak tespit edilmesi amacıyla Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İrem Er’in otopsi işlemlerinin sonrasında memleketi Manisa’ya gönderileceği belirtildi.

İrem Er’in şüpheli ölümü üzerine soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili detaylı incelemeler sürüyor. İrem Er’in yakın çevresi ve arkadaşları da ifadeleri alınmak üzere polis tarafından çağrıldı. Ailenin de acılı haberle sarsıldığı ve adli sürecin titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Bartın Üniversitesi yetkilileri, İrem Er’in ölümüyle ilgili başsağlığı mesajları yayınladı. Öğrencinin vefatının üzüntüyle karşılandığını belirten üniversite yetkilileri, konuyla ilgili gerekli adımların atılacağını ve olayın aydınlatılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Herhangi bir şüpheli durumun ortaya çıkması halinde ilgili mercilere gerekli bilgilendirmenin yapılacağı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bartın’da KYK’e bağlı kız öğrenci yurdunda yaşanan şüpheli ölüm olayı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!