USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

Banu Parlak’ın açıklamasıyla şaşırtıcı gelişme!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banu Parlak’a ait güzellik merkezi, 1 Ekim 2023 günü Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda motosikletli şüphelilerce silahlı saldırıya uğradı. Olayın ardından Dilan, Engin ve Sezgin Polat hakkında ‘azmettirme’ suçlamasıyla açılan davanın ilk duruşması 25 Nisan’da Küçükçekmece Adliyesi’nde görüldü.

Ancak Banu Parlak, duruşmadan yaklaşık bir ay sonra şikayetinden vazgeçti. Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eski arkadaşı Dilan Polat ve ailesiyle yaşadığı zorlu süreçlerin ardından bir araya geldiklerini ve olayı şahıslardan dinlediğini belirtti. Nilda’nın sözleri üzerine dosyayı kapattığını söyleyen Parlak, Dilan ve ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına inandığı için şikayetten vazgeçti.

Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat çifti hakkında verilen tutuklama kararının infaz edilmediğini ve tutuklanmalarının sebebinin kendisi olmadığını belirtti. Hala tutuklu olan şahısların dosyalarındaki tutukluluk sebeplerinin mali dosyalar olduğunu vurgulayan Parlak, adaletin yerini bulmasını umut ettiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Banu Parlak’ın açıklamasıyla şaşırtıcı gelişme!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!