G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.153.801,82

Balçık Mahallesi’nde Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı! Kocaeli’de Olay Anı Kamerada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balçık Mahallesi Organize Caddesi’ndeki bir palet fabrikasında, 13.30 sıralarında çıkan yangın, hızla yayılarak büyüdü. Yangının büyümesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonucunda çok sayıda itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekibi olay yerine sevk edildi. İstanbul’dan takviye itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına katıldı. Alevlerin fabrikanın yakınındaki akaryakıt istasyonuna sıçramaması için yoğun çaba sarf edilirken, fabrikadan yükselen dumanlar ilçenin birçok noktasından görülebiliyordu.

Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat 40 dakika süren müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 45 araç ve 124 personelle müdahale edildiği bildirildi. Yangından etkilenen 1 itfaiye erinin durumunun iyi olduğu belirtildi. Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ve Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, “13.21 itibariyle itfaiyemize ihbar intikal etti. Ahşap palet fabrikasında yangın çıktı ama tabii sıcak ve sıkıştırılmış ahşap olduğu için çok duman çıktı. Endişemiz, bitişiğinde olan akaryakıt istasyonuydu. Hemen duvar duvaraydı, korkumuz oydu. Soğutma aşamasına geçildi. 1 saat 40 dakika süren çalışma sonucunda soğutmaya geçildi. Arkadaşlarımızın emekleri için teşekkür ediyoruz” dedi. Ayrıca, yangında ölen ya da ağır yaralanan olmadığını belirterek, sirayet olmadığını ve akaryakıt istasyonunun risk altında olduğunu vurguladı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı ve olayın detayları araştırılmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balçık Mahallesi’nde Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı! Kocaeli’de Olay Anı Kamerada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!