USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Bakanlıklarda görevden alınan isimlerin yerine yeni atamalar yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı müfettiş kadrolarında bir dizi değişiklik oldu. İş Müfettişleri Ali Akkurt ve Embiya Yıldırım ile Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu ve Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş görevden alındı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda boş bulunan Hazine ve Maliye Başmüfettişliklerine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince Hazine ve Maliye Müfettişleri Bayram Mavi, Hanifi Pekdemir, Oğuzhan Uzuner, Pınar Bilgen ve Talha Koç atandı. Ayrıca Hazine Başkontrolörlüğüne Meryem Koşar atanırken, Hazine Kontrolörlüklerine Stajyer Hazine Kontrolörleri Emine Açıkgöz Engin, Hafize Mehtap İmamoğlu, Servan Kutlucan, Oğulcan Çolak, Didem Güçlü, Hüseyin Topal, Ferhat İçel, İnanç Kaplan, Yunus Ayan, Alperen Olgun, Melda Nur Nogay, Yavuz Selim Bayrakçı, Zeynep Tusun ve Ömer Faruk Kocamış atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Başmüfettişliklere Mehmet Yavuz Ateş, Erdinç Yılmaz ve Mustafa Babur atanırken, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Başmüfettişliklere Sezai Yücel, Yusuf Oğuz Dündar, Hasan Çağlayankaya, Onur Eminoğlu, Asuman Bora, Samet Doğan ve Fatih Diler görevlendirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda ise boş bulunan Müfettiş Yardımcılıklarına Yunus Emre Asil, Emre Akgün, Mustafa Mermer, Safa Alagöz, Harun Ünal, Esra Dursun ve Sefa Kaya atandı.

Yapılan bu atamalarla birlikte, bakanlıkların denetim ve inceleme birimlerinde bazı görev değişiklikleri yaşandı. Yeni atamaların etkisiyle, ilgili bakanlıkların gözden geçirilmesi ve denetim süreçlerinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda, Hazine ve Maliye, Kültür ve Turizm, Tarım ve Orman, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıkları, yeni kadrolarla daha etkin bir denetim ve inceleme süreci başlatmış olacaklar. Bu atamaların kamu kurumlarının verimliliğini ve şeffaflığını artırması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakanlıklarda görevden alınan isimlerin yerine yeni atamalar yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!