G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,81
CNY4,88
GBP45,09
EURO/USD1,10
BIST8.889,09
Petrol78,16
GR. ALTIN2.930,05
BTC2.107.134,65

Bakan Yumaklı, Bulgaristan Tarım Bakanı ile Ankara’da Toplantı Kararı Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bulgaristan Tarım ve Gıda Bakanı Georgi Tahov’un Bakanlıkta ağırlandığını duyurdu. Sayın Yumaklı, iş birliklerini daha da ileriye taşıma amacıyla 14. Tarım Yürütme Komite Toplantısı’nın bu yıl içinde Ankara’da gerçekleştirilmesi konusunda anlaşmaya varıldığını belirtti. İki ülke için de olumlu sonuçlar doğurmasını diledi.

Bakan Yumaklı, Bulgaristan Tarım ve Gıda Bakanı Tahov ve beraberindeki heyeti Bakanlıkta ağırladığını duyurdu. Toplantının, Türkiye ve Bulgaristan arasındaki tarım alanında iş birliklerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım olduğunu vurgulayan Yumaklı, iş birliğinin daha da arttırılması için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Türkiye-Bulgaristan tarım iş birliğini daha da güçlendirmek amacıyla düzenlenen 14. Tarım Yürütme Komite Toplantısı’nın Ankara’da gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Bu toplantının, iki ülke arasındaki iş birliklerini arttırmak ve tarım sektöründe yeni adımlar atmak için önemli bir fırsat olacağını belirten Yumaklı, toplantının her iki ülkeye de hayırlı olmasını diledi.

Türkiye ile Bulgaristan arasındaki tarım sektörü iş birliğinin geliştirilmesi ve stratejik ortaklıkların arttırılması için yapılan toplantıda, ortak çıkarlara yönelik adımlar atıldı. İki ülkenin tarım ve gıda sektörlerinde iş birliğini arttırarak, karşılıklı fayda sağlamak amacıyla gelecek dönemde yapılacak projeler ve ortak çalışmalar ele alındı.

Türkiye-Bulgaristan arasındaki tarım sektörü iş birliğinin daha da güçlenmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi için yapılan toplantıda, gelecek dönemde atılacak adımlar ve yapılacak çalışmalar belirlendi. İki ülke arasındaki iş birliğinin daha da arttırılarak, tarım sektöründe karşılıklı fayda sağlanması hedeflendi.

Bakan Yumaklı, Türkiye ve Bulgaristan arasında gerçekleştirilen 14. Tarım Yürütme Komite Toplantısı’nın, iki ülke arasındaki iş birliklerini geliştirmek adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Toplantının, her iki ülkenin tarım sektöründe yeni projeler ve ortak çalışmalar gerçekleştirmesi açısından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yumaklı, Bulgaristan Tarım Bakanı ile Ankara’da Toplantı Kararı Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!