G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,11
CNY4,81
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.705,73
Petrol75,01
GR. ALTIN3.015,22
BTC2.308.376,27

Bahçeli’nin Çözüm Süreci Çıkışı İttifakta Gerginlik Yarattı: Destici’den Sert Yanıt!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı’nın Açıklaması İttifakta Tartışma Yarattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı, Devlet Bahçeli’nin "Terörist başı gelsin TBMM’de konuşsun" çağrısı, Cumhur İttifakı içinde tartışmalara yol açtı. İttifakın küçük ortağı olan Büyük Birlik Partisi (BBP), bu konu hakkında bir açıklama yaparak, "Yeni bir ‘Çözüm Süreci’ne, birincisine nasıl şiddetle karşı çıktıysak, yine itiraz ederiz." ifadelerini kullandı.

BBP’nin sosyal medya paylaşımında, parti genel başkanı Mustafa Destici’nin çözüm süreciyle ilgili bir videosu da yer aldı. Videoda Destici, Türkiye’nin terörle mücadelesinin 40 yılı aşkın süredir devam ettiğini vurguladı.

Destici, videoda şunları belirtti: "Elbette ki hepimiz, terörün sona ermesini, silahların bırakılmasını isteriz. Ancak karşılaştığımız terör örgütü, kendi ülkemiz içinden çıkmış bir yapı değildir. Bu, emperyalist güçlerin kurduğu, desteklediği ve uzun bir süredir Türkiye’ye saldıran bir terör örgütüdür."

Ayrıca, "Uzlaşma, çözüm süreci, helalleşme gibi kavramlar, kimin adına gerçekleştirilecek? Binlerce şehidimizin olduğunu unutmamak gerekir. Şehitlerimizin ailelerine bu konuda soru sorduk mu?" şeklinde sözlerini sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’nin Çözüm Süreci Çıkışı İttifakta Gerginlik Yarattı: Destici’den Sert Yanıt!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!