G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,77
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol78,48
GR. ALTIN2.910,64
BTC2.081.262,93

Bahçeli: “Türk milleti” yerine “Türkiye milleti” dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Konuşmasında Türk milleti yerine Türkiye milleti ifadesini kullanan Bahçeli, milletvekillerine ve dava arkadaşlarına önemli mesajlar verdi.

Bahçeli, TBMM’deki tartışmaları ve tahrikleri eleştirerek, milletin haklarını savunmaları gerektiğini vurguladı. Meclis içerisindeki farklı hesaplarla uğraşanların dikkat etmesi gerektiğini belirten Bahçeli, milletvekillerine sabır ve öfkeyi erteleme çağrısında bulundu.

Genel Başkan Bahçeli, milletin sahibi olmaları gerektiği ve Türkiye milletinin geleceğinin kendilerinin ellerinde olduğunu söyledi. Milletin haklarını korumak ve geleceklerini yönlendirmek için milletvekillerine büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Bahçeli, dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Bahçeli’nin konuşmasında öne çıkan bir diğer konu ise Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi durumdu. Bahçeli, ülkenin zor zamanlardan geçtiğini ve bunun üstesinden milletin birlik ve beraberlik içerisinde gelmesi gerektiğini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiği mesajı ön plana çıktı. Bahçeli, milletvekillerine ve dava arkadaşlarına verdiği önemli mesajlarla partisinin hedeflerini ve vizyonunu ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli: “Türk milleti” yerine “Türkiye milleti” dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!