G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Bağcılar’da Buluşan Kastamonu Hemşerileri ile Gündemi Sarsan Konuşma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağcılar’da düzenlenen Kastamonu Hemşeri Buluşması’na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un eşi Şengül Kurum eşlik etti. Programda ayrıca Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başeskioğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, Bağcılar KASDER Şube Başkanı Mahir Karataş, belediye başkan adayları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Başkan Murat Kurum, konuşmasında Rabia işaretini eleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi. Kurum, İmamoğlu’nun Rabia işaretine yaptığı eleştirileri kınayarak, “Şehrimizi yöneten beceriksiz ellerle karşı karşıya olduğumuz gerçeği ortada. İstanbul, 5 yıl boyunca ziyan edilmiş, heba edilmiştir.” dedi.

Kurum, seçim sürecine de vurgu yaparak İstanbulluların AK Parti ve Cumhur İttifakı’nı rekor bir oyla seçeceğine inandığını belirtti. Belediye başkan adayları arasında yaşanan yarışın önemine dikkat çeken Kurum, “Bu seçim, İstanbul’u yeniden ehil ellere teslim etmek için büyük bir fırsattır. Milletimiz bu farkı görmektedir. İstanbul’un 39 ilçesinde yaşanan sorunlara çözüm bulacak, şehrimizi hak ettiği noktaya taşıyacak adayları seçme zamanı gelmiştir.” sözleriyle adaylar arasındaki farka vurgu yaptı.

İstanbul’un geleceği ve kentsel dönüşüm konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Kurum, İstanbul’a yapılan yatırımları ve şehrin dönüşüm sürecindeki başarıları vurguladı. Seçimde İstanbul’un geleceğini şekillendirecek kararın halkta olduğunu belirten Kurum, “Ya İstanbul’u daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışanları ya da kendi çıkarları doğrultusunda hareket edenleri seçeceğiz.” dedi.

Programa katılan diğer konuklar da yaptıkları konuşmalarda Bağcılarlı hemşehrilerle bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Murat Kurum’un sözleri ve programda yapılan konuşmalar, katılımcılar arasında olumlu yankı uyandırdı. Hemşeri buluşması, Bağcılarlıların bir araya gelerek dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirdiği anlamlı bir etkinlik olarak kayda geçti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağcılar’da Buluşan Kastamonu Hemşerileri ile Gündemi Sarsan Konuşma!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!