G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,53
CNY4,84
GBP44,99
EURO/USD1,09
BIST9.128,49
Petrol77,53
GR. ALTIN2.876,14
BTC2.097.288,90

Babasının Hediye Ettiği Motosikletle Son Yolculuğuna Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenyurt’ta meydana gelen trafik kazasında, Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Furkan Samet Göktürk (16) hayatını kaybetti. Genç öğrenci, başarılı projeleriyle dikkat çeken okulun robotik takımı mekanik kaptanıydı. Baba Şahin Göktürk, oğluna başarılarından dolayı bir motosiklet hediye etmişti. Ancak 14 Haziran Cuma günü motosikletiyle seyrederken Esenyurt istikametine doğru virajı dönerken bariyerlere çarptı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi ancak tüm müdahalelere rağmen Furkan Samet Göktürk yaşamını yitirdi.

Furkan Samet’in cenazesi 17 Haziran doğum gününe 3 gün kala defnedildi. Cenaze namazı Ispartakule Şehit Tahsin Gerekli Camii’nde kılındıktan sonra memleketi Zonguldak’a götürüldü ve doğum gününe bir gün kala Şeyhoğlu Köyü’nde toprağa verildi. Okulun robotik takımıyla başarılı bir şekilde yarışmalara katılan Furkan Samet, gelecek yıl yine ABD’de düzenlenen yarışmalara katılmayı hedefliyordu.

Okul yönetimi, sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı mesajı yayınlarken, Furkan Samet’in babası Şahin Göktürk kaza yerindeki güvenlik sorunlarını gündeme getirerek, başka insanların canının yanmaması adına yolun düzeltilmesini istedi. Komşusu Ergül Balcı da aynı noktada iki kaza yaşanmasının ciddi bir mühendislik hatası olduğunu belirterek yetkililerin bu konuya el atması gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Babasının Hediye Ettiği Motosikletle Son Yolculuğuna Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!