G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Aday Olmayacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Toplantıda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kürsüye çıkarak başkanlığı bırakacağını resmen açıkladı. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın yeniden aday olacağı iddiaları gündeme geldi. Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak sarı-lacivertlilerin şu an başkanlık gibi bir derdi olmadığını belirtti.

Aziz Yıldırım’ın açıklamasına göre, Fenerbahçe şu anda şampiyonluk yolunda mücadele etmektedir ve kulübün gündemi başkanlık değil, şampiyonluk olmalıdır. Ancak camianın ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırılmaya çalışıldığı ve bu durumun teknik ekip ve takımı olumsuz etkilemekte olduğu ifade edilmektedir. Yıldırım, daha önce yaptığı bir basın toplantısında FETÖ’cü, hocacı veya kulüpten menfaat sağlamış kişiler aday olursa kendisinin de aday olacağını belirtmişti. Ancak şu anda seçimli olağan genel kurula aylar olduğu için, yapılan tüm bu konuşmaların yersiz olduğu vurgulanmaktadır.

Yıldırım’ın açıklamasında, kamuoyunun herhangi bir planlaması olursa bunu kendisinden öğreneceği ve hiç kimsenin onun adına açıklama yapma hakkı olmadığı vurgulanmaktadır. Yaklaşık elli bin üyesi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için birçok uygun adayın bulunduğu ancak zamanı geldiğinde bu kişilerin aday olması gerektiği belirtilmektedir. Eğer aday çıkmıyorsa bu üzücü bir durum olarak değerlendirilmektedir.

Aziz Yıldırım, zamanı geldiğinde gereken açıklamaları kendisinin yapacağını ve başka türlü bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyundan rica etmektedir. Sonuç olarak, Fenerbahçe’nin şu an başkanlık gibi bir derdi olmadığı ve takımın şampiyonluk için mücadele ettiği vurgulanmaktadır. Adaylık sürecine ilişkin herhangi bir kararın zamanı gelince kamuoyuyla paylaşılacağı belirtilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Aday Olmayacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!