USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

Ataköy’de Hırsızlık Dehşeti: Evde olmadıklarını biliyorlardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Mayıs Cumartesi günü, Ataköy 2. Kısım’da gerçekleşen hırsızlık olayında Doğan Can Aktaş ve ailesi, Zonguldak’a aile ziyareti için gitti. Evde olmadıkları bir sırada 4 kadın hırsız, evlerine girerek yaklaşık 400 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldı. Hırsızlık anları, güvenlik kameralarına yansıdı ve görüntülerde şüphelilerin sakin hareketleri dikkat çekti. Aktaş ailesi, evlerine hırsız girdiğini öğrenir öğrenmez İstanbul’a döndü ve polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Doğan Can Aktaş, hırsızların eve girdiği anı izleyerek, “Kapıyı zorlayarak açıyorlar ve doğrudan yatak odasına gidiyorlar. Şifonyeri arayıp takıları alıyorlar. Kameraları fark ettiklerinde yüzlerini kapatarak odadan çıkıyorlar. Salondaki kameraları da fark edince şaşırıyorlar” dedi. Aktaş, hırsızların Ataköy’den sonra Ataköy 9.Kısım’a giderek başka bir daireyi soyduğunu belirtti.

Hırsızlık olayı sonrası tedirgin olan Aktaş, ailesinin güvenliği için alarm sistemi kurmayı düşündüğünü ifade etti. “7-8 gün oldu, hırsızların yakalanmasını istiyoruz. Eşim çok tedirgin oldu, 2 bebeğimiz var neticede” diyen Aktaş, bölgede hırsızlık olaylarının arttığını ve önlemler alacaklarını söyledi.

Aktaş ailesinin kaybı yaklaşık 300-400 bin lira arasında olduğunu belirterek, “Yeni doğan bebeğimizin takıları da vardı. Küçük bir miktar dolarmız da var, onlar da gitti” dedi. Apartmanda oturan komşu Alena Sar ise bölgenin eski güvenliğiyle bilindiğini ancak son dönemde artan hırsızlık vakalarının endişe verici olduğunu dile getirdi. Polis ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ataköy’de Hırsızlık Dehşeti: Evde olmadıklarını biliyorlardı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!