G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO38,16
CNY4,88
GBP45,80
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,99
GR. ALTIN2.898,69
BTC2.170.641,33

Atakent Kavşağında Korkunç Kaza: 11 Kişi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgiye göre, S.C. (37) tarafından idare edilen 03 AS 290 plakalı otomobil, Atakent Kavşağı’nda kırmızı ışıkta beklerken, aynı istikametten gelen T.K. (33) idaresindeki 42 DCU 42 plakalı kamyonet otomobile çarptı. Kazada her iki aracın sürücüleri ve araçlarda yolcu olarak bulunan A.C. (25), S.C. (12), M.C. (9), S.K. (32), M.E.K. (4), M.E.K. (10), E.K. (20), M.E.K. (13) ve M.K. (19) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

Olay, Atakent Kavşağı’nda meydana geldi. S.C. yönetimindeki 03 AS 290 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta beklerken, aynı yönden gelen T.K. idaresindeki 42 DCU 42 plakalı kamyonet tarafından çarptı. Kazada, otomobilde bulunan ve isimleri A.C., S.C., ve M.C. olan yolcular ile S.K., M.E.K., M.E.K., E.K., M.E.K. ve M.K. adındaki diğer yolcular yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hemen Akşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazanın ardından yaralıların durumunu kontrol altına almak amacıyla hastaneye güvenlik önlemleri doğrultusunda sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara gerekli müdahaleleri yaparak tedavilerine başladı. Yaralıların durumunun ise ilk müdahalenin ardından stabil olduğu bildirildi. Kazayla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam ederken, her iki aracın da çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldığı belirtildi.

Yaşanan kaza sonrasında Atakent Kavşağı’nda trafik bir süre kontrollü bir şekilde sağlanırken, kazanın etkisiyle oluşan maddi hasarın boyutu da incelenmeye başlandı. Kaza ile ilgili detaylı incelemenin ardından sorumluların tespit edilerek gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı öğrenildi. Olayın, sürücülerin dikkatsizliği sonucu meydana geldiği ve trafik kurallarına uymayan sürücülerin bu tür kazalara sebep olabileceği uyarısında bulunuldu.

İlgili kaynağa göre, söz konusu kaza ile ilgili olarak İHA tarafından yapılan habere dayanılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atakent Kavşağında Korkunç Kaza: 11 Kişi Yaralandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!