G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,59
CNY4,85
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,50
GR. ALTIN2.887,58
BTC2.144.910,48

Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi Yaşlılarımıza Yaşam Kalitesi Sunuyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi, aile fertlerinin yükünü hafifletmek ve günlük programlarını aksatmadan devam etmelerini sağlamak amacıyla misafir olarak gördükleri yaşlıların ve emeklilerin bakımını özenle üsleniyor.
Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi 8 katlı bir bina, 3 asansör, tek odalı, iki odalı, üç odalı ve dört odalı seçenekleriyle hizmet veriyor. Yemekhane, kafeterya, bahçe katı gibi sosyal alanları da bulunan merkez programlı çalışmalarını hemşireler, fizyoterapistler, diyetisyenler ve bakım uzmanları tarafından sıkı kontrol altında yürütüyor. Yaşlıların sağlığını ve mutluluğunu, en büyük önceliği olarak belirleyen merkez ayrıca misafirlerini istediğini zaman ziyaret edebilme, odasında veya sosyal alanlarda sohbet edebilme ve merkezin bahçesinde temiz hava alarak birlikte zaman geçirme imkanı da tanıyor.
ONLARA DESTEK OLMAK ZORUNDAYIZ
Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi Kurucusu Fikret Bayrak, “Bizler, bu milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine sahip çıkmak, onlara destek olmak zorundayız. Ömürlerinin en verimli yıllarını aileleriyle birlikte ülkemize katkı sağlayarak geçiren emeklilerimizi baş tacımız olarak görüyoruz. Onların, hak ettikleri saygıyı görmeleri ve hayatlarının bu özel dönemini huzur, sağlık ve güven içinde geçirmeleri önceliklerimiz arasındadır. Merkezimizde yaşlılarımızın gönül yaşına göre iletişim kuruyor, fiziksel durumlarına uygun davranışlar sergiliyoruz. Onların isteklerini ve sevdiklerini gözlemleyerek, duygusal ihtiyaçlarına da cevap veriyoruz.” diye konuştu.
YAŞLILARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ
“Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi olarak, yaşlılarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz.” diyen Fikret Bayrak Bizler “Onlarla etkili bir iletişim kurarak, her misafirimizin ihtiyaçlarına uygun özel programlar hazırlıyoruz. Her gün doktor kontrolünde sağlık hizmetleri sağlıyor, düzenli etkinliklerle onların yaşam sevinçlerini paylaşıyoruz. Kişisel bakımlar uzman ekibimiz tarafından özenle yapılmakta, aynı zamanda fizik tedavi hizmetleri de sunulmaktadır. Yataklı hastalarımıza özel bakım sağlıyor, sürekli doktor gözetiminde hizmet veriyoruz. Evde sadece “bekçilik” yapabilirsiniz, biz burada onların yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi Yaşlılarımıza Yaşam Kalitesi Sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!