G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,32
CNY4,81
GBP44,57
EURO/USD1,09
BIST8.837,42
Petrol74,31
GR. ALTIN2.951,48
BTC2.306.949,02

Aşk ve İhanet: Çukurova’da Dram Sonrası İkili İntihar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çukurova’da Trajik Olay: İki Cenk Birlikte Hayatını Kaybetti

Olay, 14 Ekim tarihinde Çukurova ilçesine bağlı Adnan Menderes Bulvarı’nda yaşandı. Oto lastik ticaretiyle uğraşan Emre Naynal, evli olmasına karşın birlikte yaşadığı sevgilisi Ayşegül Sefer ile birlikte Seyhan Baraj Gölü kenarına gitmeye karar verdi. Burada Naynal, tabancayla Sefer’i başından vurduktan sonra, aynı silahla intihar etti.

Çevredeki kişilerin durumu bildirmesi üzerine, hemen polis ekibi olay yerine sevk edildi. Yapılan araştırmalarda, lüks otomobilin içinde Naynal’ın ve Sefer’in cansız bedenleri bulundu. Bu sırada çifti ait cep telefonlarının sürekli çaldığı dikkat çekti. Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsilerin ardından, çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi.

Ayrıca, Ayşegül Sefer’in katili Emre Naynal ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını "Huzurum" ve "Sırtımı dayadığım dağım" notlarıyla sosyal medya hesabında paylaştığı öğrenildi. Olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek Naynal ile Sefer’in saat 05.00 civarında olay yerine geldiklerini ve cesetlerin bulunduğu zamana kadar başka kimsenin bölgede olmadığını tespit etti. Çiftin, 2 yaşında iki ikiz çocuk sahibi olduğu da bildirildi.

Polis, yakınlarının ifadesine başvurarak çift arasındaki ilişkiyle ilgili herhangi bir sorun olmadığını ifade ettiklerini aktardı. Olayın nedeninin belirlenmesi amacıyla polis soruşturması devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aşk ve İhanet: Çukurova’da Dram Sonrası İkili İntihar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!