G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,97
CNY4,88
GBP45,56
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.927,45
BTC2.081.803,49

Arka Sokaklar’ın Emre Komiseri Oğuz Peçe’den ”Oyuncu” Sohbeti: İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arka Sokaklar dizisinin 18’inci sezonunu geride bırakan Emre Komiseri Oğuz Peçe, Kanal D’nin Youtube kanalında yayın hayatına başlayan ”Oyuncu” programı için keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Peçe, Arka Sokaklar dizisinde usta oyuncularla çalışmanın kendisinde heyecan yarattığını belirtirken, setin ilk gününde kariyerinin başlangıcındaki gibi heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Özel hayatına da değinen Peçe, daha iyi hissetmek istediğinde Mabel Matiz ya da Aretha Franklin dinlediğini ifade etti. Oyunculuğuna hayran olduğu isimleri Haluk Bilginer, Çetin Tekindor ve Şener Şen olarak açıklayan Peçe, en sevdiği yemeğin döner olduğunu ve hiç bıkmadığını söyledi. ”Hayatın film olsa seni kimin oynamasını isterdin?” sorusuna ise kendi hayatında başrolde olmayı tercih edeceğini ifade etti.

Arka Sokaklar dizisinin sevilen ikilisi Ece Aydemir ve Oğuz Peçe de özel açıklamalarda bulundu. Oğuz Peçe’ye telefonunun kilitli ekranında hangi fotoğrafın olduğunu sorduklarında, Peçe sade bir tarzı olduğunu ve ekranında hiçbir şeyin olmadığını belirterek espri yaptı.

Mabel Matiz ya da Aretha Franklin gibi sanatçıları dinleyerek kendisini iyi hissettiğini söyleyen Peçe, setteki deneyimlerini ve usta oyuncularla bir arada çalışmanın kendisinde yarattığı heyecanı paylaştı. Arka Sokaklar dizisinden farklı bir platformda izleyicilerle buluşacak olmanın heyecanını da dile getiren Peçe, ”Oyuncu” programı için heyecanlı olduğunu belirtti.

Oyunculuğunu en sevdiği üç ismi açıklayan Peçe, sevdiği yemeği ve özel hayatı hakkındaki bilgileri de paylaştı. Arka Sokaklar dizisinin sevilen ikilisi ile yapılan keyifli sohbette, Ece Aydemir ve Oğuz Peçe’nin samimi açıklamaları dikkat çekti. Telefonunun kilitli ekranındaki fotoğraf sorusuna espriyle yanıt veren Peçe, her zaman sade ve doğal bir tarzı olduğunu vurguladı.

Son olarak, Kanal D’nin Youtube kanalında yayınlanmaya başlayan ”Oyuncu” programı için heyecanlı olan Oğuz Peçe, sektördeki deneyimlerini ve projelerini izleyicilerle paylaşmaya devam edecek. Ece Aydemir ve Oğuz Peçe’nin samimi açıklamalarıyla renklenen sohbet, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arka Sokaklar’ın Emre Komiseri Oğuz Peçe’den ”Oyuncu” Sohbeti: İşte Detaylar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!