G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Ankaragücü, Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaragücü, 1. Lig’in ilk haftasında kendi evinde Şanlıurfaspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Maçı takip edenler, ev sahibi ekibin üstünlüğünü koruduğunu gözlemledi. Ankaragücü’nün galibiyetinde başrolü oynayan oyuncular Riad Bajic ve Renat Dadashov, sırasıyla 51. ve 77. dakikalarda attıkları gollerle takımlarına galibiyeti getirdiler.

Ankaragücü, ilk haftayı 3 puanla kapatarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Takımın bir sonraki maçı Erzurumspor deplasmanında olacak. Şanlıurfaspor ise Ümraniyespor’u konuk edecek. Takımlar, yeni haçtalarında daha iyi sonuçlar alarak lige iyi bir ivme kazandırmak istiyorlar.

Maçın ardından Ankaragücü teknik direktörü ve oyuncuları, galibiyeti kutlarken, Şanlıurfaspor cephesinde ise hayal kırıklığı hakimdi. Takımlar, performanslarını daha da geliştirerek önlerindeki maçlara odaklanmak istiyorlar. Taraftarlar da takımlarını desteklemeye devam ederek, kendilerini sahada daha güçlü hissettirmek istiyorlar.

Ankaragücü, sezon öncesi yaptığı hazırlıkların meyvelerini topladı ve taraftarlarını mutlu etti. Şanlıurfaspor ise henüz istediği performansı sahaya yansıtamadı ve galibiyet hasretine son veremedi. Ancak ligde daha çok maç olacağı ve her takımın şansının olacağı unutulmamalı. Her iki takım da taraftarlarıyla birlikte sezon boyunca mücadele edecekler ve hedeflerine doğru ilerlemeye çalışacaklar.

Maç sonrası ligin genel durumu da takip edilmeye başlandı. Ankaragücü’nün aldığı galibiyetle ligdeki konumu güçlendi ve diğer takımlara da mesaj verdi. Takımlar arasındaki rekabetin artmasıyla heyecanın da artması bekleniyor. Futbol severler, yeni sezonun heyecanını yaşarken, maçların sonuçlarını merakla bekliyorlar. Ligin ilerleyen haftalarında daha farklı skorlar ve sürpriz sonuçlarla karşılaşılacağı öngörülüyor. Güçlü ve rekabetçi bir sezon olacağı şimdiden belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankaragücü, Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!