G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.111,52

Ankara’dan Acı Kaza Haberi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Samsun Yolu Elmadağ Lalabel mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, 06 BTR 772 plakalı otomobil, Ankara istikametinden Samsun istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı şeritten gelen 06 CYC 597 plakalı araçla çarpıştı. Kazada toplamda 5 kişi yaralandı.

Kaza sonucu yaralanan 5 kişiden 2’si, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavileri devam etmekte.

Yaralıların durumunu daha fazla detaylandırmak için yetkililerden resmi bir açıklama bekleniyor. Kazanın neden olduğu trafik akışındaki aksamaların giderilmesi için olay yerinde çalışmalar devam etmekte. Her iki aracın da çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılması sağlanacak ve gerekli incelemeler yapılacaktır.

Kaza ile ilgili olarak görgü tanıklarının ifadeleri de alındı ve soruşturma başlatıldı. Kazanın nedeni ve sorumluluğu belirlenmeye çalışılıyor. Trafik polisi ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunarak gerekli bilgileri toplamakta.

Kaza, sürücülerin dikkatli olmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Trafik kurallarına uymak ve hız sınırlarına riayet etmek, benzer acı olayların yaşanmasını engelleyebilir.

Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilerken, yaralıların bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Trafik kazalarının önlenmesi için toplum olarak daha fazla dikkat ve sorumluluk gerekmektedir. Gelecek nesillere güvenli bir trafik ortamı bırakabilmek adına herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi hayati önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’dan Acı Kaza Haberi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!