G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,86
GBP44,92
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,78
GR. ALTIN2.888,51
BTC2.142.427,88

Ankara’da Suç Örgütü Operasyonunun Ardından Şoke Eden Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Emniyeti’nin Ayhan Bora Kaplan adlı suç örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonun ardından örgütün ikinci adamı olarak bilinen Serdar Sertçelik, gizli tanık yapıldıktan sonra elektronik kelepçe takılıyken bir restoranda silahlı saldırıya uğradı ve yaralandı. Ardından yurt dışına kaçan Sertçelik’in, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcısının telefon kayıtlarında yaptığı konuşmalarda, görevdeki ve eski dönemde yer alan bakanlar, AK Parti üyeleri ve yargı mensuplarına karşı kumpas hazırlığı içinde olduğu anlaşıldı.

Bu gelişmelerin ardından, soruşturmayı yürüten 3 polis şefi açığa alındı ve haklarında Anayasal Düzene karşı suçlar çerçevesinde adli soruşturma başlatıldı. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan 3 kamu görevlisinin evlerinde yapılan aramalarda dijital materyallere el konuldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma kapsamında 3 sivil ve bir komiserin daha gözaltına alınmasına karar verdi.

Gizli tanığın ‘kumpas’ iddiaları üzerine gözaltına alınan Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner, ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Öner’in serbest bırakılmasıyla beraber, soruşturmanın seyrinde yeni gelişmelerin olabileceği belirtildi. Ankara Emniyeti’nin, suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonun ardından ortaya çıkan bu gelişmeler, hem güvenlik hem de siyasi çevrelerde büyük yankı uyandırdı. Operasyonun ve gizli tanığın ifadelerinin getirdiği sonuçlar, Türkiye’nin gündemine otururken, olayın detayları ve iç yüzü merak konusu oldu.

Bu olaylar, Ankara Emniyeti ve adli makamların önünde önemli bir sürecin başlamasına sebep oldu. Suç örgütleriyle mücadelede atılan adımların ve elde edilen delillerin yargıya aktarılmasıyla, önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Operasyonun detaylarına ve örgütün yapısına dair daha fazla bilgi edinmek için yürütülen soruşturma süreci titizlikle sürdürülüyor. Türkiye’nin güvenliği ve hukuk düzeninin korunması adına yapılan bu operasyonun, önemli sonuçlar doğurması bekleniyor. Operasyonun hedeflenen amaca ulaşması ve suç örgütlerine karşı etkili bir mücadele verilmesi için soruşturmanın enine boyuna devam edeceği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Suç Örgütü Operasyonunun Ardından Şoke Eden Gelişmeler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!