G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Ankara’da Belediye Otobüsünün Çarptığı Yerel Sanatçı Metin Çelik Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metin Çelik’in ölümü sanat camiasında büyük üzüntüye neden oldu

Ankara’nın tanınan sanatçılarından Metin Çelik’in hayatını kaybetmesi, sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. Çelik’in ani ölümü sevenlerini derinden sarsarken, sosyal medyada da taziye mesajları yer aldı. Çelik’in meslektaşları ve sevenleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda onu anarak başsağlığı diledi. Ankara Sanat Platformu da bir açıklama yaparak Metin Çelik’e olan saygılarını dile getirdi. Çelik’in müzik ve sanat dünyasındaki izi, sevenleri tarafından unutulmayacak şekilde kalacağı belirtildi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı

Metin Çelik’in hayatını kaybettiği kaza sonrasında polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. İş yerinden çıktıktan sonra caddenin karşısına geçmek isteyen Çelik’in nasıl ve neden belediye otobüsüne çarptığı incelenirken, otobüs şoförü de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza sonrasında çevrede bulunan güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili ayrıntılı bir şekilde soruşturmayı sürdürüyor.

Metin Çelik’in cenazesi sevenleri tarafından dualarla uğurlandı

Ankara’nın sevilen sanatçısı Metin Çelik’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınarak defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Çelik’in cenazesi, sevenleri tarafından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Çelik’in cenaze törenine sanat camiasından ve sevenlerinden yoğun katılım oldu. Dualar eşliğinde toprağa verilen Metin Çelik’in ölümü, sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Belediye Otobüsünün Çarptığı Yerel Sanatçı Metin Çelik Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!