USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Ankara Keçiörengücü, Teknik Direktör Ersan Parlatan’ı Kadrosuna Kattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Keçiörengücü, 1. Lig’de sezonu 13. sırada tamamlayarak teknik direktörlük konusunda yeni bir isimle anlaşma sağladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, eski Bandırmaspor teknik direktörü Ersan Parlatan’ın takımın başına getirildiği belirtildi. Bu anlaşma ile ilgili yapılan açıklamada, “Ankara Keçiörengücü, teknik direktör Ersan Parlatan ile anlaşmaya varmıştır. Teknik direktörümüze kulübümüze ‘hoş geldin’ diyor, takımımızla birlikte başarılı sezonlar diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Geçtiğimiz sezon Bandırmaspor’un başında olan Ersan Parlatan, son olarak Almanya’nın Regionalliga West ligi takımlarından Wuppertaler SV’ı çalıştırmıştı.

Ankara Keçiörengücü’nün yeni teknik direktörü Parlatan, daha önceki deneyimleriyle biliniyor. Bandırmaspor’un başında olduğu süre içinde takımı çeşitli müsabakalarda yöneten Parlatan, yeni görevine hazır olduğunu ifade etti.

Ankara Keçiörengücü’nün, sezonu 13. sırada tamamlayarak bir üst lige yükselme mücadelesi verdiği biliniyor. Yeni teknik direktör Ersan Parlatan’ın takım üzerindeki etkileri ve yeni sezon hedefleri merakla bekleniyor. Takımın performansı ve başarı grafiği üzerinde nasıl bir etki yaratacağı ise ilerleyen maçlarda görülecek.

Haber, Anadolu Ajansı (AA) tarafından duyuruldu. Ankara Keçiörengücü’nün teknik direktör değişikliği konusundaki açıklamaları ve Ersan Parlatan’ın yeni görevine başlama süreci hakkındaki detaylar, spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Yönetimden yapılan açıklamalara göre, Parlatan’ın takıma katkı sağlaması ve başarılı sonuçlar elde etmesi bekleniyor.

Ankara Keçiörengücü, yeni sezona Ersan Parlatan önderliğinde hazırlanarak, 1. Lig’de daha iyi bir konuma gelmeyi hedefliyor. Parlatan’ın deneyimli bir teknik adam olması ve Bandırmaspor gibi bir takımı çalıştırmış olması, Ankara Keçiörengücü yönetiminin tercihinde etkili olmuş olabilir. Takımın yeni sezon performansı ve Parlatan liderliğindeki oyun tarzı merakla beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara Keçiörengücü, Teknik Direktör Ersan Parlatan’ı Kadrosuna Kattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!