G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,67
GR. ALTIN2.834,52
BTC2.142.518,19

Anadolu Ateşi Kolombiya’da büyük ilgi gördü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Erdoğan’ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı dans topluluğu Anadolu Ateşi, Kolombiya’nın Medellin şehrinin ardından son gösterisini Bogota’daki “Astor Plaza Tiyatro Salonu”nda gerçekleştirdi. Gösterinin final kısmında Türkiye ve Kolombiya milli bayraklarının perdede birlikte yansıtılması izleyicilerden alkış aldı. Türkiye’nin Bogota Büyükelçisi Beste Pehlivan Sun, AA muhabirine yaptığı açıklamada Anadolu Ateşi’ni ilk kez Kolombiya’da görmekten mutlu olduklarını belirterek, Anadolu Ateşi’nin ülkemizin kültürünün tanıtımında ciddi katkı verdiğini ve Kolombiyalı sanatseverlerin salonu doldurduğunu vurguladı.

Gösteriyi izleyen izleyicilerden Jessica Calderon, Anadolu Ateşi performansını “renkli ve muhteşem” bulduğunu dile getirerek Türkiye’de yaşadığı dönemde de görmek istediği bir şov olduğunu belirtti. Leonardo Garzon ise Türkiye’nin birçok bölgesinden alıntılar ve tarihi dönemleri yansıtan harika bir performans izlediklerini söyledi. Gina Valencia ise Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nu Kolombiya’da izlemekten son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Anadolu Ateşi Grubu koreografı Alper Aksoy, Medellin ve Bogota’daki gösterilerin çok güzel geçtiğini ve övgüler aldıklarını belirtti. Aksoy, seyircilerin ayakta alkışladığı her iki şehirde de başarılı bir performans sergilediklerini söyledi. 25. yıl kutlamalarını Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda özel bir gösteri ile yapacaklarını belirterek bundan heyecan duyduklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anadolu Ateşi Kolombiya’da büyük ilgi gördü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!