G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.716,32

Altınordu’da Kadını Keserle Döven Adamın İfadesi Şoke Etti: “10-15 Dakika Vurdum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Ağustos 2023 tarihinde Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan olayda, eski eşi Ayşe Çetin’in evine giden Mükerrem Başarmak, yanında getirdiği keser sapı ile Çetin’i dövdü. Komşuların durumu bildirmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak Başarmak, polislere kapıyı açmayı reddederek eski eşine saldırmaya devam etti. Polis müdahalesiyle Çetin kanlar içinde bulundu.

Ayşe Çetin, daha önce 7 suç kaydı bulunan Başarmak hakkında uzaklaştırma kararı almış ancak 15 gün sonra şikayetini geri çekmişti. Başarmak’ın rahatsız etmeye devam etmesi üzerine Çetin, yeniden mahkemeye başvurarak 2 aylık bir uzaklaştırma kararı aldırdı.

Başarmak ifadesinde, 2003 yılında evlendiği ve 2022 yılında boşandığı Çetin ile yaşadıklarını anlattı. Manisa’nın Salihli ilçesinde inşaat işlerinde çalışırken yaşadığı, 28 Ağustos 2023’te Ordu’ya döndüğünü belirtti. Başarmak, Manisa’dan ayrılırken valizine ahşap keser sapını da koyduğunu ve eski eşinin sosyal medya hesaplarını takip ettiğini itiraf etti.

Eski eşine neden göğüs dekolteli elbise ile sosyal medyada paylaşım yaptığını sorduğunu belirten Başarmak, Çetin’in itiraz etmesi üzerine sinirlendiğini ve saldırmaya başladığını söyledi. Valizinden aldığı ahşap keser sapı ile Çetin’i 10-15 dakika boyunca dövdüğünü açıkladı.

Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianameye göre, Başarmak hakkında ‘boşandığı kadını tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Mağdur Ayşe Çetin ise hastanede tedavi altına alındı ve sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altınordu’da Kadını Keserle Döven Adamın İfadesi Şoke Etti: “10-15 Dakika Vurdum”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!