G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.064,08

Altınok: Keçiören Belediyesi’nde T.C. İbaresi Asılsız İddia

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Keçiören Belediyesi eski Başkanı Turgut Altınok, 1994 yılından itibaren görev yaptığı süre boyunca belediye tesislerinde “T.C. Keçiören Belediyesi” ibaresinin bulunduğunu açıkladı. Altınok, Keçiören’deki tesisleri, işletmeleri, parkları ve bahçeleri Atatürk Botanik Bahçesi, Atatürk Cumhuriyet Kulesi, Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi, Türk Dünyası Meydanı ve Estergon Kalesi gibi önemli eserlerle donattıklarını belirtti. Bu tesislere Türk dünyasının önemli isimlerini vererek, ilçeyi Türk dünyasının ve Türk Tarihi’nin merkezi haline getirdiklerini ifade etti.

Altınok, 31 Mart seçimlerinin ardından yeni yönetimin, Keçiören Belediyesi’nde T.C. ibaresinin bulunmadığı yönündeki iddialarını yalanladı. Turgut Altınok’un Türk dünyasına ve Türk milliyetçiliğine hizmet etmiş bir isim olduğunu vurgulayarak, iddiaların doğru olmadığını belirtti. Altınok, bu durumun kasıtlı bir şekilde oluşturulan bir kurgu olduğunu ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, Altınok Türk milletinin ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bu açıklamanın ardından, Keçiören Belediyesi’nin T.C. ibaresinin bulunduğunu belirten tabelalarıyla ilgili tartışmalar son buldu. Altınok’un hizmetleriyle ilçenin tarihi ve kültürel değerlerine önemli katkılar sağladığı ve Türk dünyasının tanınmış isimlerini ve kahramanları anma geleneğini sürdürdüğü ortaya çıktı. Altınok’un vurguladığı gibi, Keçiören Belediyesi’nin tüm faaliyetlerinde Türk milletine ve Türk kültürüne olan bağlılığı ön planda tutulmuş ve bu değerlere sahip çıkılmıştır.

Sonuç olarak, Turgut Altınok’un Keçiören Belediyesi’nde gerçekleştirdiği hizmetler ve tesislerle ilçeyi Türk dünyasının ve Türk Tarihi’nin merkezi haline getirdiği belirtilmelidir. Yapılan açıklama ile T.C. ibaresinin Keçiören Belediyesi’nde bulunduğu doğrulanmış ve Altınok’un Türk milletine olan bağlılığı bir kez daha vurgulanmıştır. Bu açıklama, yanıltıcı iddialara karşı yapılmış önemli bir düzeltme niteliğindedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altınok: Keçiören Belediyesi’nde T.C. İbaresi Asılsız İddia

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!