G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Altay Bayındır, 8 Ay Sonra Sahalarda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manchester United, İngiltere Lig Kupası’nın 3. turunda sahasında Barnsley takımını konuk etti. Milli kaleci Altay Bayındır, 8 ay aradan sonra ilk 11’de forma giydi. Maçta Barnsley takımı karşısında Manchester United etkili bir performans sergiledi ve rakibini 7-0 mağlup etti. Marcus Rashford (2), Alejandro Garnacho (2), Christian Eriksen (2) ve Antony’nin golleriyle galibiyete ulaşan Manchester United, bir üst tura yükseldi. Barnsley takımı ise turnuvaya veda etti.

Altay Bayındır, bu sezon ilk kez forma şansı buldu ve Barnsley karşısında kalesini gole kapattı. Milli kaleci, rakip takımın çektiği 3 şutu da kurtararak etkili bir performans sergiledi. Manchester United takımı, Lig Kupası maçının ardından hafta sonu Premier Lig’de Crystal Palace deplasmanına çıkacak.

Maçın ardından Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, oyuncularının performansından memnuniyetini dile getirdi. Takımın genç oyuncularının da gösterdiği performansla galibiyete ulaştığını belirtti. Altay Bayındır’ın gösterdiği performansın da takdir edildiğini ifade eden ten Hag, takımın bir üst tura yükselmesinden dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. Barnsley takımının ise aldığı mağlubiyetle turnuvaya veda ettiği belirtildi.

Maçın hakemi tarafından yapılan açıklamada, Manchester United takımının etkili hücum performansının Barnsley karşısında belirleyici olduğu vurgulandı. Rashford, Garnacho, Eriksen ve Antony’nin attığı gollerle maçı domine eden United, rakibine şans tanımadı. Altay Bayındır’ın da kalesinde güven veren bir performans sergilediği ifade edildi.

Maçın sonucunda Manchester United taraftarları, takımlarının elde ettiği galibiyetten memnuniyetlerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Oyuncuların performansını ve takımın başarısını övgüyle dile getiren taraftarlar, bir sonraki turdaki maçı sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler. Old Trafford’da oynanan maçı izlemeye gelen taraftarlar, takımlarının galibiyetiyle mutlu ve gururlu olduklarını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altay Bayındır, 8 Ay Sonra Sahalarda!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!