G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.202,67
Petrol75,64
GR. ALTIN2.917,75
BTC2.087.943,21

Aliağa Belediyesi’nde CHP’li üyenin gafa imzası: “Cemil Bayık” dedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde MHP’nin zafer elde ettiği Aliağa Belediyesi’nde ikinci bir oturum gerçekleştirildi. Belediye meclis toplantısında yaşanan sert tartışmalar, CHP Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül’ün dikkat çeken bir hatasıyla gündeme geldi. Doğangül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ismini, PKK elebaşlarından biri olan “Cemil Bayık” ile karıştırdı. MHP Grup Sözcüsünün uyarısı üzerine hatasını düzeltip “Pardon, Cemil Tugay” dedi.

Belediye meclis toplantısı canlı olarak yayınlanırken, CHP’li üyenin bu gafı sonrasında salonda “Ağız alışkanlığı” şeklinde yorumlar yankılandı.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

Toplantıda ayrıca belediye bütçesi ve planlarının değerlendirildiği önemli konular ele alındı. Gündem maddeleri arasında Aliağa’nın altyapı projeleri ve çevre düzenlemeleri de yer alırken, tartışmaların sertleştiği anların yaşandığı görüldü.

Aliağa Belediye Başkanı ve MHP’li meclis üyeleri, CHP’li Doğangül’ün bu hatasını kınayarak, siyasette yapıcı ve saygılı bir dilin önemine vurgu yaptılar. Özellikle seçim sonrası birlik ve beraberlik mesajları veren siyasi partiler arasında yaşanan bu tür olumsuz olaylar, kamuoyunda tepkilere neden olabiliyor.

Aliağa halkı ise sosyal medya üzerinden gelişmeleri yakından takip ederken, yaşanan olayın bir anlık dikkatsizlik sonucu olduğunu belirterek, siyasetin daha yapıcı ve olumlu bir şekilde ilerlemesini temenni ettiler. Belediye Meclis Toplantısı’ndaki bu gaf, ilerleyen günlerde de konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aliağa Belediyesi’nde CHP’li üyenin gafa imzası: “Cemil Bayık” dedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!