USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Aksaray’da Trafik Polisine Araçla Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray’da, ehliyetsiz olduğu belirlenen Mustafa A. adlı bir kişi, otomobilini Ankara Caddesi’nde hatalı park etti. Trafik polisi, sürücüye aracını kaldırması yönünde uyarıda bulundu ancak sürücü uyarıyı dikkate almadı. Ardından olay yerine gelen Ardahan A. adlı bir şahıs ile tartışma başladı. Tartışma büyüdü ve Ardahan A., aracını polisin üzerine sürdü. Olay sonucunda şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tartışmanın cep telefonu kamerasına yansımasıyla olay vatandaşların da tepkisini çekti. Trafik polisi hem Ardahan A. hem de Mustafa A. hakkında şikayetçi oldu. Şikayetler üzerine her iki şahıs da hakkında işlem başlatıldı. Aksaray’da yaşanan bu olay, trafik kurallarına uymamanın ve polise direnmenin sonuçlarını gözler önüne serdi.

Olayın ardından Mustafa A. ve Ardahan A. hakkında soruşturma başlatıldı. Her iki şahıs da polisin uyarılarına rağmen kendi kurallarını dayatmaya çalıştı ve polise direnerek suç işledi. Trafik polisinin hakaretlere maruz kalması ve aracının üzerine sürülmesi, kamuoyunda da büyük tepki çekti. Sonuç olarak, trafik kurallarına uymak ve polisin talimatlarına uymak her vatandaşın sorumluluğunda olan bir görevdir. Bu tarz olayların çözümü adli makamlar tarafından sağlanacak ve gerekli cezai işlemler uygulanacaktır. Herkes yasalara saygılı olmalı ve kurallara uymalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aksaray’da Trafik Polisine Araçla Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!