USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Aksaray’da Korkunç Kaza: Sıkışan Yaralının İbretlik Kurtarılma Anı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Nevşehir karayolunda meydana gelen kaza, yolun 2. kilometresinde gerçekleşti. Kaza, Nevşehir’den Aksaray istikametine seyreden Y.I. (42) idaresindeki 68 ACE 938 plakalı hafif ticari aracın, önünde seyreden F.Ç. (27) yönetimindeki 68 ABV 495 plakalı kamyonun kasasına arkadan çarpmasıyla meydana geldi. Çarpışma sonucunda hafif ticari aracın ön kısmı hurdaya dönerken, araçta yolcu olarak bulunan C.Y.A. (28) sıkışarak yaralandı. Diğer araç sürücüleri tarafından yaralıya ilk müdahale yapıldı ve olay yerine polis, itfaiye, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ve UMKE ekipleri, yaralıya kamyonet içinde müdahalede bulundular. Yaralı, zaman zaman acı çekerken, feryat ederek yardım istedi. Sağlık ekipleri yaralının bilincini açık tutmak için sohbet ederken, yaralı C.Y.A. kendi yüzü hakkında endişe duydu. Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kurtarma çalışması sonucu sıkışan yaralı, yarım saatlik bir çaba sonucu araçtan çıkartıldı. Hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazaya karışan kamyon sürücüsü ve hafif ticari araç sürücüsü, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Bu tür kaza haberleri, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda önemli birer hatırlatma niteliğindedir. Tüm sürücülerin trafikte daha dikkatli ve saygılı olmaları, bu tür üzücü olayların yaşanmasını önleyebilir. Trafik kazalarının daha fazla can kaybına neden olmaması için herkesin sorumluluk alması ve özen göstermesi gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aksaray’da Korkunç Kaza: Sıkışan Yaralının İbretlik Kurtarılma Anı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!