USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Brüksel’de Türklerle Buluştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Belçika’nın başkenti Brüksel’in Schaerbeek semtinde, Belçika’ya Türk göçünün 60’ncı yılı kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Bakan Göktaş, Türk nüfusun yoğun olduğu mahallede yaşayanlarla bir araya geldi. Brüksel Büyükelçisi Bekir Uysal ve Başkonsolos Umut Deniz de bakanı etkinliklerde yalnız bırakmadı.

Bakan Göktaş, Türkler’in işletmelerini ziyaret ederek, ailesine ait markete girdi ve kasaya geçti. Burada satış yaparak alışveriş yapanlarla sohbet etti. Bakan Göktaş, lise yıllarında ailesinin bu marketi devraldığını ve annesine destek olmak için burada çalıştığını belirtti. 24 yıl sonra tekrar kasaya geçmenin kendisini duygulandırdığını ifade eden Bakan Göktaş, bu deneyimin siyasete adım atmasında önemli bir rol oynadığını söyledi.

Mahalledeki Fatih Camisi’nin lokalinde de Türk toplumuyla buluşan Bakan Göktaş, doğup büyüdüğü kentte bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Brüksel’deki Türk toplumuyla gönül bağının her zaman devam ettiğini vurgulayan Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Belçika vatandaşlarına teşekkürlerini iletti.

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Belçika’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek çıktığını hatırlatan Bakan Göktaş, Erdoğan’ın selamını iletti. Bakan Göktaş, Brüksel’de Türk toplumuyla buluşarak, geçmişe dönüp anılarını tazelediği bu önemli ziyaretin kendisi için kıymetli olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Brüksel’de Türklerle Buluştu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!