USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.264.040,41

Aile Faciası! Uyuşturucu Bağımlısı Oğul, Anne ve Babasını Katletti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nde yaşanan trajik olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Kamil Yılmaz (25), annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Kamil Yılmaz, aynı tabanca ile annesine ve babasına ateş etti. Olayı duyan 13 yaşındaki kız kardeş, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sağlık ekipleri, anne ve baba yerinde hayatlarını kaybederken, ağır yaralı olan Kamil Yılmaz ise hastaneye kaldırıldı.

Kamil Yılmaz’ın ailesiyle sosyal medyada mutlu anılarını paylaştığı fotoğraflar, olayın ardından gözleri yaşarttı. Anne Sevilay Yılmaz’ın oğlunu askere uğurlarken sarıldığı fotoğraf ve Kamil Yılmaz’ın iş yerinde oğluyla çektirdiği pozlar, geride kalan hatıralar olarak kaldı. Ailesiyle olan tüm bağları koparan Kamil Yılmaz’ın durumu ise hala kritik.

Küçük kız kardeşin olayı ihbar etmesiyle birlikte polis ekipleri, A.D.Y.’yi dayısına teslim ederken soruşturma başlatıldı. Olayın detayları henüz netleşmezken, aile ve komşuları olayı şok ve üzüntü içinde karşıladı. Torbalı Devlet Hastanesinde tedavi gören Kamil Yılmaz’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisi geldi.

Olay, Tepeköy Mahallesi’nde bulunan evde meydana gelirken, köy sakinleri ve yakın çevre, bu tür bir trajedinin bölgede yaşanmasına inanamadı. Ailenin mutlu günlerinin acı bir sonla noktalandığı olay, mahallede ve çevrede büyük bir şok yarattı. Ailesini kaybeden küçük kızın ise psikolojik destek alması planlanıyor.

Yaşanan bu trajik olayın ardından, aile fertlerinin yakınları ve komşuları, yardımlarını esirgemeden olayın acısını paylaşıyorlar. Torbalı savcılığı da olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, olayın ardındaki motivasyon ve tetikleyici faktörler araştırılıyor. Olayın netleşmesi ve aileye adil bir şekilde adaletin sağlanması için çalışmalar sürdürülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile Faciası! Uyuşturucu Bağımlısı Oğul, Anne ve Babasını Katletti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!