G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,76
EURO/USD1,12
BIST10.048,99
Petrol74,53
GR. ALTIN2.894,78
BTC2.150.843,74

Afetevler Mahallesinde Zincirleme Kaza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde Siirt- Kurtalan karayolunda meydana gelen kaza, büyük bir faciayı önledi. Etrafa savrulan araçların hafif hasarla atlatılan kazada, can kaybı yaşanmazken maddi hasarın büyük olduğu görüldü. Kazaya karışan araçlar ise Bünyamin P. yönetimindeki 63 AK 335 plakalı hafif ticari araç, Emel K.’nın kullandığı 41 ACH 778, Hayriye Ç. yönetimindeki 56 AG 429, Vezir Ş.’nin kullandığı 56 BA 256 ve sürücüleri henüz öğrenilemeyen 56 DA 009 ve 56 DA 742 plakalı otomobillerdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kazadan şans eseri ölen ya da yaralanan olmaması, sürücülerin dikkatli davranması ve hız kurallarına uymasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kusurlu olabilecek sürücülerin tespiti için detaylı incelemeler devam ediyor. Her yıl binlerce trafik kazasının yaşandığı ülkemizde, sürücülerin trafik kurallarına uyması ve dikkatli olması hayati önem taşıyor. Kaza yerine gelen ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde can kaybının yaşanmadığı bu kazada, araç sürücülerine ve diğer sürücülere büyük bir ders olduğu düşünülüyor.

Kaza sonrası kaza bölgesine gelen çevredekiler ve diğer sürücülerin büyük bir şok yaşadığı ve olayın nasıl atlatıldığını konuşarak rahatladığı görüldü. Trafiği aksatmayan ekiplerin profesyonel müdahalesi sayesinde, araçların hızla kaldırılarak yolu tekrar trafiğe açılması, sürücülerin mağduriyetini en aza indirmesi açısından olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Trafik kazalarının ardı arkası kesilmezken, sürücülerin bir kez daha trafik kurallarına uyması ve dikkatli olması gerektiği hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Afetevler Mahallesinde Zincirleme Kaza!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!