G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Adana’da Gerçekleşen Operasyonda Dikkat Çeken Detay: ‘Sonu Ölüm’ İfadeli Tabanca!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bir hafta içerisinde ilçe genelinde operasyonlar düzenledi ve cadde ve sokaklarda da denetimler yaptı. Operasyonlar sonucunda ruhsatsız 64 tabanca, 21 av tüfeği, 5 kurusıkı tabanca, 55 şarjör, 610 dolu fişek, 1387 uyuşturucu hap ile 13 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 326 şüpheli de gözaltına alındı.

Operasyonlar sırasında ele geçirilen ruhsatsız silahlarla yakalanan 11 şüpheli tutuklandı. Bunun yanı sıra, ele geçirilen tabancalardan birinde ‘Sonu ölüm’ yazısının bulunması dikkat çekti. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon ve denetimlerde, Adana’nın Seyhan ilçesinde güvenliğin sağlanması ve suç unsurlarının bertaraf edilmesi için başarılı bir çalışma gerçekleştirildi.

Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon ve denetimlerde toplamda 64 tabanca, 21 av tüfeği, 5 kurusıkı tabanca, 55 şarjör, 610 dolu fişek, 1387 uyuşturucu hap ve 13 çalıntı motosiklet ele geçirdi. Ayrıca aranan suçlulardan toplamda 326 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda yakalanan 11 şüpheli tutuklanırken, ele geçirilen silahlardan birinde bulunan ‘Sonu ölüm’ yazısı ise dikkat çekti.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun ve başarılı operasyonları, ilçe genelinde suç ve güvenlik sorunlarıyla etkili bir mücadele yürütülmesine olanak sağladı. Operasyonlar ile ilgili yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet teşkilatının kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceği belirtildi. Emniyet yetkilileri, toplumun desteğiyle suç ve suçlularla mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütüleceğini vurguladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da Gerçekleşen Operasyonda Dikkat Çeken Detay: ‘Sonu Ölüm’ İfadeli Tabanca!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!